Mitsubishi Electric

Mitsubishi Iguru 6600

Det er ikke alle som ønsker seg et kjøleskap som skriver handlelister, eller en eggekoker som sender twitteroppdateringer. For noen ligger skjønnheten i at noe gjør en jobb eksepsjonelt bra. At det er lett å komme i gang. At alt man forholder seg til er en på-knapp og en dings man kan skru på for å justere.

IGURU er vår nyeste varmepumpe. Vi kaller den vår «lille tøffing» fordi den gjør én ting svært effektivt uten å ta stor plass. Den gir deg varme. Helt enkelt.

Produktark Pris på forespørsel

Kompakt og solid

IGURU har vår mest kompakte innedel med Hyper Heating, kun 28 cm høy og 83,8 cm bred. Det gjør modellen svært plasseringsvennlig, og innedelen kan monteres på diskré plasseringer. IGURU er spesialutviklet for Skandinavia med fabrikkgarantert drift ned til -25°C og leveres i 3 størrelser – IGURU 6200, 6600 og 7800. Alle benytter det miljøvennlige kjølemediet R32, og har selvfølgelig også ypperlig kjølefunksjon for varme sommerdager.

Ekstrem varmekapasitet

Til tross for sin kompakte innedel klarer IGURU å levere svært høy varmekapasitet fra den kraftige kompressoren med Hyper Heating teknologi. Dette sikrer deg en behagelig temperatur inne, uansett om det er kaldt ute. Her får du Hyper Heating egenskaper i en kompakt innpakning med fokus på varmekapasitet og leveringsevne i kalde klimaer. IGURU 6200 leverer sin nominelle varmekapasitet på 3,2 kW helt ned til -21°C, og IGURU 6600 leverer sin nominelle på 4,0 kW helt ned til -19°C. Det er derfor IGURU kalles en «liten tøffing».


IGURU 6600

  • 4400W ved -15°C
  • 3400W ved -25°C

mklima.no benytter seg av informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre opplevelse. Ved å fortsette å bruke siden, aksepterer du bruken av dette.