Mitsubishi Electric

Mitsubishi Kaiteki 6300

På japansk betyr Kaiteki «komfortabel». Kaiteki gir deg kraftig varmekapasitet og unike komfortfunksjoner i et tidløst design. Samtidig er modellen energieffektiv og kostnadsbesparende. Kaiteki leveres av Multiklima i 2 størrelser: Kaiteki 6300 og Kaiteki 6600. Innedelene kan velges i 4 unike farger. Med en årsvarmefaktor (SCOP) på 5,2 produserer Kaiteki 6300 hele 5,2 ganger mer varme enn elektrisk oppvarming, og du vil kutte vesentlig på oppvarmingskostnadene.

Kaiteki leveres med innebygd WiFi, mye teknologi, og har selvfølgelig ypperlig kjølefunksjon. Benyttes Kaiteki 6300 som aircondition har den en gjennomsnittlig kjølefaktor (SEER) på 10,5. Dette gjør at kjølekomfort blir rimelig på varme sommerdager.

Produktark Pris på forespørsel

I en Kaiteki er det teknologi som gjør mye mer enn å regulere temperatur. Det er teknologi som bestemmer hva vi har på oss. Hvordan vi ser ut. Hva vi bruker tiden på. Hvordan vi snakker sammen. Du legger kanskje ikke merke til at rommet du befinner deg i er temperert for at du skal trives, når du er der. Men det påvirker alle valgene du tar. Og hvordan du har det hjemme. Det er derfor vi kaller det… Teknologi man føler.

Kraftig

Kaiteki har en svært kraftfull og energief­fektiv kompressor. Med Hyper Heating teknologi gir varmepumpen en høy og jevn varmekapasitet på de kaldeste dagene. Kaiteki tåler ekstreme kuldeperioder og er testet helt ned til -35°C i et uavhengig laboratorium. Fabrikkgar­antert varmekapasitet er helt ned til -25°C. Ved -25°C leverer Kaiteki 6600 hele 3100 W og en COP på 2, noe som tilsvarer varmen du får fra tre standard panelovner.

  • Hyper Heating
  • 4000W ved -15°C
  • 3100W ved -25°C
  • COP på 2 ved -25°C

Varmesprederfunksjon

Når Kaiteki oppnår ønsket inne­temperatur stopper utedelen å produsere varme, mens viften i innedelen fortsetter å jobbe for å fordele varmen jevnt i boligen. Funksjonen vil skru seg på og forbedre luftsirkulasjonen vesentlig dersom temper­aturen stiger fra andre varmekilder, som f.eks. fra peis eller ovn.

mklima.no benytter seg av informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre opplevelse. Ved å fortsette å bruke siden, aksepterer du bruken av dette.